Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

“Χάζεψαν” και τον... Σισέ – Επιστροφή στην κορυφή με τριάρα


Διατηρήθηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας

Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΟΦΗ με 3-1, παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ και αποθεώθηκε από τον κόσμο του.

Το LIVE του αγώνα
 
Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε καλά οργανωμένος στην άμυνα του και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερε να απειλήσει στο 8ο λεπτό με τον Σίσιτς να αναγκάζει τον Καπίνο σε δύσκολη επέμβαση. Οι πράσινοι, όμως, ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, στο 14ο λεπτό. Μετά την σέντρα του Κατσουράνη, ο Ζέκα πήρε την κεφαλιά, ο Κάρολ έσωσε με υπερένταση αλλά η μπάλα έφτασε ξανά στον Πορτογάλο που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
 
Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει για να καθαρίσει το ματς, όμως οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου έκλεισαν καλά τους χώρους και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να πατήσουν την περιοχή του Κάρολ. Μάλιστα, λίγο έλειψε οι Κρητικοί να φτάσουν στην ισοφάριση όταν μετά το σουτ του Καμπάνταη η μπάλα κόντραρε και ο Παπουλής την βρήκε στην πορεία του, στέλνοντας την ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Καπίνο.
 
Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησαν ορμητικά το δεύτερο ημίχρονο. Στο 46΄ ένα καταπληκτικό σουτ του Λέτο ανάγκασε σε εξίσου εντυπωσιακή επέμβαση τον Κάρολ. Από το κόρνερ, όμως , ήρθε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκοί. Οι αμυντικοί αδράνησαν, η μπάλα έφτασε στον Κλέιτον ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Στη συνέχεια το ματς άνοιξε με τον ΟΦΗ να... βγαίνει από το καβούκι του. Οι Κρητικοί δικαιώθηκαν στο 57΄όταν ο Κάλατζιτς ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Παπουλής από τον Καπίνο. Οι πράσινοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων όταν μετά την επέμβαση του Κάρολ στο σουτ του Κλέιτον, ο Λέτο σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
 
Τελικά, το τρίτο γκολ ήρθε στο 75ο λεπτό όταν ο Μαυρίας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γεωργίου, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Λέτο ευστόχησε το 11ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα.
 
Στην τελευταία φάση του ματς στο 90ο λεπτό ο Κούινσι νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κάρολ, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι και το ντεμπούτο του Σπύρου Φουρλάνου με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 88΄στη θέση του Ζέκα.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σιμάο (84’ Βιτόλο), Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζέκα (88’ Φουρλάνος), Λέτο, Κλέιτον (67’ Μαυρίας)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλο, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Καμπάνταη, Μπόντορ (71’ Βάντο), Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλή, Σίσιτς (55’ Χόρχε Λόπεθ), Σουμπίνιο
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...