Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

«Θα μπορούσε να είναι 6-2»


Συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού έδωσε ο Β. Μαρινάκης

Η ατυχία ήταν ο λόγος σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε νικήσει ακόμη και 6-2!

«Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Παίξαμε χωρίς τον Ιμπαγάσα, χωρίς τον Μακούν που τραυματίστηκε ενώ ήταν ο καλύτερός μας παίκτης και τον Φέισα. Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και δείχνουν πως στα δύσκολα ανταποκρίνονται.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς ήταν υπέροχος όπως πάντα. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και αν η τύχη ήταν μαζί μας, το σκορ θα μπορούσε να είναι 5-1, 5-2, 6-2. Δεν πειράζει, συνεχίσουμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς στη Μασσαλία απέναντι στη Μαρσέιγ», ήταν τα λόγια του κ. Μαρινάκη.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...