Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πύργος: "Αναρριχητές" διαρρήκτες ρήμαξαν την "πολυκατοικία των αστυνομικών"

Περίσσιο θράσος ή πιθανότατα πλήρη άγνοια είχαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Τετάρτης πολυκατοικία στον Πύργο, όπου μένουν τέσσερις αστυνομικοί.
Από αυτούς  θύμα έπεσε ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ν. Μαρούντας, ο οποίος όμως απουσίαζε την ώρα της διάρρηξης.
Οι δράστες από περβάζι στο ισόγειο δίπλα στην κεντρική είσοδο, πάτησαν και ανέβηκαν εύκολα στον πρώτο όροφο. Εκεί δεν βρήκαν τρόπο να μπουν σε διαμέρισμα και ανέβηκαν από βεράντα σε βεράντα στο δεύτερο.
Και εκεί δεν βρήκαν τρόπο και πήγαν στον τρίτο. Εκεί το παράθυρο της κουζίνας διαμερίσματος αποτέλεσε την «κερκόπορτα» για να μπουν και να πάρουν κυρίως χρυσαφικά, λάπτοπ και κινητά τηλέφωνα, αλλά και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων, μαζί με τα τηλεκοντρόλ των γκαράζ.
Συνέχισαν στο διπλανό διαμέρισμα και όπου και εκεί πήραν τιμαλφή και άλλα αντικείμενα και ακολούθησαν πορεία προς τον τέταρτο όπου μπήκαν με τον ίδιο πάντα τρόπο – από τη βεράντα, στο διαμέρισμα του αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή που ο ίδιος απουσίαζε αλλά μέσα κοιμόταν η σύζυγός του.
Πήραν την τσάντα της με διάφορα αντικείμενα και χρήματα και συνέχισαν την ανοδική πορεία τους έως τον πέμπτο όροφο. Εκεί πάλι από παράθυρο κουζίνας μπήκαν σε διαμέρισμα όπου η ιδιοκτήτρια κοιμόταν και πήραν την τσάντα της με το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ, κοσμήματα και κινητό τηλέφωνο.
Οι δράστες κατέβηκαν με τον ίδιο τρόπο και έφυγαν «κύριοι» χωρίς να αντιληφθεί κανείς τίποτα. Με τα κλειδιά των αυτοκινήτων που είχαν πάρει από το διαμέρισμα του τρίτου, ορόφου, έφτασαν στο γκαράζ και τα έκλεψαν και αυτά.
Οι Αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και των αυτοκινήτων, σε μια πρωτοφανή σε έκταση υπόθεση διαρρήξεων, όπου κανένας δεν αντιλήφθηκε τίποτα, αν και όπως λένε τα περισσότερα από τα θύματα, περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα, ξύπνησαν αλλά δεν αντιλήφθηκαν τίποτα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...