Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

"Ερυθρόλευκη" πρωτοχρονιά 2-0 12 - Γιόρτασε πρόωρα με Φουστέρ, Τζιμπούρ

    Μπαίνοντας δυνατά στο ματς ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και διατήρησε το +4 από τον Παναθηναϊκο.

    Το LIVE του αγώνα

    Όπως συνηθίζει ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο του με το... πόδι κολλημένο στο γκάζι και πολύ γρήγορα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 9ο λεπτό ο Μοντέστο έστρωσε στον Φουστέρ και ο Ισπανός με ένα καταπληκτικό σουτ από τα 20 μέτρα τίναξε τα δίχτυα του Φέγκρους. Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς μέχρι το εικοσάλεπτο αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Άγγελου Ανστασιάδη κατάφερε να ισορροπήσει κάπως την κατάσταση. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Μανιάτης έκανε την σέντρα, ο Φετφατζίδης “τσίμπησε” τη μπάλα και ο Τζιμπούρ από κοντά πέτυχε το 9ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, κάνοντας το 2-0.
     
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να περιορίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτανε με δυσκολία στην περιοχή του Φέγκρους. Οι Πειραιώτες έριξαν πολύ τον ρυθμό τους και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 65΄ ο Τζιμπούρ δεν μπόρεσε να να νικήσει τον Φέγκρους, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπακαγιόκο σούταρε άουτ στην μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΣ στο παιχνίδι.
     
    Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον Ολυμπιακό να παίρνει άλλους τρεις βαθμούς και να ξεφεύγει με 4 από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.
     
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (66' Ορμπάιθ), Φετφατζίδης (71' Γέστε), Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ (90' Πάντελιτς)

    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πάντος, Βάντερσον, Μπουζίντ, Κώτσιος, Τζημόπουλος (74' Ντε Βισέντι), Λίλα (45' Βίλα), Ανδράλας, Σκούφαλης (46' Μπεσέρα), Γεωργίου, Μπακαγιόκο

    Βαλβέρδε: Θέλω να κατακτήσω το Γιουρόπα Λιγκ
    newsit

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...