Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Λοβέρδος: Η χώρα καταρρέει και με Παπαδήμο- Η φλυαρία χωρίς έργα έφαγε την κυβέρνηση Παπανδρέου


Φόβους ότι χάνεται χρόνος και ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί να πάει πέρα από το Μάρτιο, εκφράζει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος υποστηρίζει εκ νέου πως οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνουν από τη βάση.


Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», λέει χαρακτηριστικά: «Με κάλυψε η τοποθέτηση Σαμαρά. Η κυβέρνηση είναι ειδικού σκοπού, αλλά δεν κοιμόμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο».

Σε οτι αφορα την κυβέρνηση Παπαδήμου ο κ. Λοβέδρος τονίζει ότι χάνει χρόνο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, λέγοντας: «Η χώρα καταρρέει. Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη το 2012 και το 2013, θα κλείσουν βασικές υποδομές στην Υγεία, στην Παιδεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ταυτόχρονα, χτυπά καμπανάκι για την ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι αν δεν αναστραφεί η οικονομική πορεία, εντός του επόμενου έτους κινδυνεύουν με κατάρρευση βασικές δομές του κοινωνικού κράτους.

Για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει τη θέση του ότι οι εκλογές για νέο αρχηγό πρέπει να γίνουν από τη βάση ενώ χαρακτηρίζει τη διακυβέρνηση Παπανδρέου «φλυαρία καινοτομιών» που απέτυχε να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

«Η φλυαρία χωρίς έργα έφαγε την κυβέρνηση Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...