Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό»

Αισιόδοξος για την καλή πορεία της ομάδας στο Εuropa League o Τάσος Πάντος

Υπερηφάνεια και τιμή για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό αισθάνεται ο Τάσος Πάντος.

Μάλιστα, ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή συνέχεια στην πρώην ομάδα του, η οποία πιστεύει πως θα κάνει καλή πορεία στο Europa League.


«Ένιωσα πολύ περήφανος. Ήταν μεγάλη μου τιμή. Πέρασα πολλά χρόνια σε αυτή την ομάδα και αυτό που ένιωσα τα κρατάω μέσα μου ήταν πολύ δυνατά συναισθήματα και δύσκολα περιγράφονται. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Τάσος Πάντος, ερωτηθείς για την αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Αναφορικά με την αναμέτρηση είπε: «Όταν μπήκαμε στο πνεύμα του παιχνιδιού ήμασταν με δύο γκολ πίσω. Προσπαθήσαμε και πιστεύω πως στο δεύτερο μέρος τα πήγαμε καλά».

Για το μέλλον του ΠΑΣ τόνισε: «Γίνεται μια νέα προσπάθεια, χρειάζεται υπομονή και πιστεύω πως θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα».

Τέλος, για τη συνέχεια του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Παίζει ένα σύγχρονο ποδόσφαιρο το οποίο διδάσκει ο προπονητής του. Ένα ποδόσφαιρο που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Στην Ευρώπη και στο Champions League στάθηκε άτυχος και πιστεύω πως θα πάει πολύ ψηλά στο Europa League».

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...