Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη επ΄αυτοφόρω 47χρονος εκπαιδευτικός, στο κρεβάτι με δύο 13χρονα αγόρια!



Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ρεθύμνου η σύλληψη ενός 47χρονου εκπαιδευτικού για παιδεραστία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η "Νέα Τηλεόραση", ο εκπαιδευτικός, ο οποίος σημειωτέον είναι και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου, συνελήφθη επ' αυτοφόρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια.
Οι άνδρες της Ασφάλειας γνώριζαν εδώ και καιρό τις "ορέξεις" του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, τoν έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και κατάφεραν αργά το βράδυ να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν "παρέα" με δύο 13χρονα αγόρια.
Μάλιστα, οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.
Είναι δε χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί δε μπόρεσαν να δουν καλά-καλά το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους, αφού οι σκηνές κυριολεκτικά τους σόκαραν.
Έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 περιπτώσεις μικρών σε ηλικία παιδιών, τα οποία ντρέπονταν να πουν στους δικούς τους τι είχε συμβεί, καθώς φαίνεται πως ο εκπαιδευτικός τα είχε υπό καθεστώς απειλών.
Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο, που δεν περίμενε ότι ο αυτός ο άνθρωπος θα έκρυβε τόσο καλά μία τέτοια διαφορετική πτυχή της προσωπικής του ζωής.
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την υπόθεση και το πως έφτασαν στη σύλληψη του εκπαιδευτικού.
iliaoikonomia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...