Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ολυμπιακός δεν ελπίζει σε βάτραχο...που θα γίνει Πρίγκιπας"



Οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν νέα ανακοίνωση απαντώντας στα όσα ανέφεραν κύκλοι του Παναθηναϊκού αλλά και στον Βλάση Τσάκα.



Ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του αναρωτιέται για το ποιός κάνει κουμάντο στον Παναθηναϊκός ενώ απαντάει και στα όσα ανέφεραν κύκλοι της πρασινης ΠΑΕ για τα στημένα ματς και την πιθανή εμπλοκή συγκεκριμένων παραγόντων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Είναι λυπηρό για την ιστορία του Παναθηναϊκού οι όποιες θέσεις του να εκφράζονται από τον κ. Τσάκα και από κρυπτόμενους “κύκλους” του κ. Βαρδινογιάννη και του υπαλλήλου - Προέδρου κ. Γόντικα (συνδαιτυμόνα στο φαγοπότι της Ε.Ρ.Τ.). Ας αποφασίσουν πρώτα στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ποιός τελικά κάνει κουμάντο και αυτός ας βγει μετά να αναλάβει την ευθύνη των όσων λέει, για να λάβει και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Όσο για το λυπηρό αναμάσημα των κατασκευασμένων στο γόνατο, αστήρικτων και γελοίων κατηγοριών από αρρωστημένα μυαλά, με σκοπό την εμπλοκή του Πρόεδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε αυτούς που το ξέχασαν, ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ζητήσει, από την πρώτη στιγμή, την άμεση, χωρίς καθυστέρηση, εξέταση της υπόθεσης για να δοθεί τέλος σε αυτήν την αρρωστημένη σκηνοθεσία. Οι κατασκευαστές αυτών των χαλκείων, σύντομα θα δώσουν λόγο για όλες τις εις βάρος του συκοφαντίες.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν πρόκειται να ανακατευτεί περαιτέρω με τους κύκλους αυτού του βούρκου, γιατί δεν ελπίζει σε κανένα βάτραχο, που θα γίνει πρίγκιπας."
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...