Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Βροχές από την Πέμπτη - Επιδείνωση εξπρές (;) παραμονή Πρωτοχρονιάς

Βροχές από την Πέμπτη - Επιδείνωση εξπρές (;) παραμονή Πρωτοχρονιάς
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, φαίνεται από την Πέμπτη 29/12 αλλαγή στον καιρό με στροφή των ανέμων σε νότιους - νοτιοανατολικούς ενισχυμένους στα 6 μποφόρ. Θα επικρατήσουν αρκετές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα δώσουν βροχές.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Την Παρασκευή 30/12 φαίνεται να επικρατούν αρκετές νεφώσεις με λίγες τοπικές ασθενείς βροχές. Επιδείνωση του καιρού αργά το βράδυ προς Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο λόγω των νοτιάδων που θα πνέουν στα 6 μποφόρ.

Η τελευταία ημέρα του έτους φαίνεται να ξεκινά με βροχές & καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Σύμφωνα όμως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η διαταραχή που θα μας επηρεάσει φαίνεται να κινείται αρκετά γρήγορα, έτσι μέσα στην ημέρα οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες που ως γνωστόν για την περιοχή μας φέρνουν καλό καιρό αλλά ρίχνουν αισθητά την θερμοκρασία.

Τα πρώτα στοιχεία θέλουν το 2012 να κάνει ποδαρικό με καθαρό καιρό και χαμηλές θερμοκρασίες.
Φυσικά αυτό θα το δούμε και τις επόμενες ημέρες καθώς η πρόγνωση ξεπερνά τις 108 ώρες, αρκετά μακριά προγνωστικά για δούμε με σχετική ακρίβεια το καιρό της παραμονής και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Επιμέλεια μετεωρολογικής ενημέρωσης για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...