Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Σπιάντζα: Σοβαρό τροχαίο απο εκτροπή σε αποστραγγιστικό κανάλι (video HD)


Σπιάντζα: Σοβαρό τροχαίο απο εκτροπή σε αποστραγγιστικό κανάλι (video HD)Μια κοπέλα έχει τραυματιστεί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σοβαρά, σε τροχαίο που συνέβη λίγο πριν από τις εφτά χθες  το απόγευμα στην περιοχή Λέτρινα στη Σπιάντζα.
Η κοπέλα επέβαινε ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδερφός της. Τα δύο αδέρφια, αλλοδαποί, είχαν κατεύθυνση από τα Λέτρινα προς την οδό Κατακόλου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητό τους εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο κανάλι.
Από τη "βουτιά" τραυματίστηκε η κοπέλα. Κλήθηκε άμεσα ομάδα επέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από το προσωπικό της Τροχαίας, που έφτασε πρώτο στο σημείο. Ο απεγκλωβισμός κράτησε μόλις λίγα λεπτά και τα δύο αδέρφια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πύργου.
ilialive.gr

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...