Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ένα κύπελλο μόνος του!

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανιωνίου

Με μπροστάρη τον Πάντελιτς που πέτυχε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σέρβος έφτασε τα πέντε γκολ στη διοργάνωση, από τα δέκα που έχουν πετύχει συνολικά οι ερυθρόλευκοι.

Με τον Μάρκο Πάντελιτς να προσθέτει στο ρεπερτόριό του και τις εκτελέσεις φάουλ, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήσυχο βράδυ για τους «ερυθρόλευκους» που περιμένουν να μάθουν το επόμενο αντίπαλό τους από «ζευγάρι» ΟΦΗ-Πανσερραϊκός. Δυο πέρα για πέρα βατούς αντιπάλους στον δρόμο για τον τελικό και με τον ΠΑΟΚ εκτός.

Έπαιξαν όσο χρειάστηκε οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Πάντελιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (το ένα με χτύπημα φάουλ στο 12’ και το άλλο με υποδειγματικό πλασέ στο 66’) και έφτασε τα πέντε στην διοργάνωση. Σεφτέ στο σκοράρισμα και για τον Ντιόγο (με κεφαλιά στο 78’) που ψάχνει τα πατήματά του στο λιμάνι, ενώ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ Ντεμπούτο για τον νεαρό Λυκογιάννη που έχει ξεχωρίσει στη δεύτερη ομάδα.

Μαχητικοί οι «κυανέρυθροι» έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πάρουν ακόμη μια μεγάλη πρόκριση, έπειτα από εκείνη στα πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά βρήκαν υποψιασμένους τους γηπεδούχους που δεν τους επέτρεψαν άλλη έκπληξη τέτοιου μεγέθους. Πιο επικίνδυνος από το σύνολο του Άκη Μάντζιου ο Κούτσι. Ο Φινλανδός έδειξε από νωρίς ότι χρήζει προσοχής στο μαρκάρισμά του (στο 6’ τον ανατρέπει στην περιοχή ο Παπαδόπουλος). Όσο περνούσε η ώρα έπεφτε τόσο η δική του απόδοση, όσο και των συμπαικτών του.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...