Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Κοκκινίζει» ο Κάρολ


Θα φορέσει τα ερυθρόλευκα

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Ρόι Κάρολ για τον Ολυμπιακό! Μετά την πρώτη αρνητική απάντηση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ και υπό την πίεση του ίδιου του Βορειοϊρλανδού γκολκίπερ που επιθυμεί να συνεχίσει στο «λιμάνι», οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών άρχισαν εκ νέου και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης σύντομα θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης όλα έδειχναν ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν οδηγηθεί σε «ναυάγιο» καθώς η πρώτη προσφορά του Ολυμπιακού, δεν είχε κριθεί συμφέρουσα από την διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ που συνεδρίασε επί του θέματος.

Οι Πειραιώτες όμως δεν εγκατέλειψαν ποτέ την περίπτωση αυτή. Το ίδιο και ο Κάρολ ο οποίος πίεσε την πλευρά του ΟΦΗ να αποδεχθεί την προσφορά και να τον παραχωρήσει. Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν ξανά το βράδυ της Τετάρτης και όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...