Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Σωστά, κ. εκπρόσωπε. Όταν έχεις εκπαιδευμένους ανίκανους, γιατί να πας στους ανεκπαίδευτους;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αν τους ρωτήσεις – και κυρίως αν ρωτήσεις τον κυβερνητικό εκπρόσωπο – θα σου πουν πως… όταν σώζεις την Ελλάδα Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, φυσικό είναι κάτι να σου ξεφύγει.


Έτσι «ξέφυγαν» και οι παιδόφιλοι και οι επιδειξιομανείς και άλλοι διεστραμμένοι, που από τις 8 του περασμένου Νοεμβρίου, την ώρα ακριβώς που ψάχναμε για πρωθυπουργό και λίγο πριν σχηματιστεί η «εθνοσωτήριος» κυβέρνηση, εντάχθηκαν στο γενικό «νόσημα» που έλαβε την ονομασία «σεξουαλικές διαστροφές», θεωρήθηκαν ανάπηροι και επομένως άξιοι να ανταμειφθούν και με το σχετικό επίδομα!

Μιλάμε ότι αυτό ξέφυγε από τους πάνσοφους που απαρτίζουν την προηγούμενη και την σημερινή κυβέρνηση, για τους αναρίθμητους υπουργούς και υφυπουργούς της οποίας ο κ. Καψής υποστηρίζει πως ορθώς παρέμειναν υπό την μορφή γυμνής (από χαρίσματα, βέβαια) στρατιάς, καθώς ήσαν οι άνθρωποι «ενημερωμένοι» για όλα τα θέματα – και επομένως δεν τους ξεφεύγει τίποτε.

Υπό μίαν έννοιαν έχει δίκιο (ο κυβερνητικός εκπρόσωπος).

Όταν έχεις εκπαιδευμένους ανίκανους, γιατί να πας στους ανεκπαίδευτους.

Εκ όνυχος τον λέοντα. Η υπόθεση με τους παιδόφιλους και άλλους… αναπήρους (που παραπέμφθηκε σε… (νέα) Ειδική Επιστημονική Επιτροπή από τον αρμόδιο (λέμε τώρα) υπουργός κ. Κουτρουμάνη, είναι ενδεικτική.

Θαυμάστε τους! Αυτούς μας καλούν σε όλους τους τόνους να στηρίξουμε.

Πρέπει δηλαδή να υποθέσουμε πως αυτοί που δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα και δημοσιεύουν και (επικαιροποιημένους, παρακαλώ) πίνακες αναπηρίας, θα μπορέσουν να φέρουν σε πέρας το PSI, χωρίς να μας ρίξουν στην αγκαλιά των διεστραμμένων δανειστών μας.

Συγγνώμη, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ διεστραμμένοι για να πιστέψουμε κάτι τέτοιο.

Και ας σταματήσουν όλοι οι (ένθεν κακείθεν) υποστηρικτές αυτού του απίθανου εσμού, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που τους καλάρεσε η υπουργική πολυθρόνα και θεωρούν πως ορθώς (και κυρίως δημοκρατικώς) την κατέχουν.

Κανείς τους δεν θέλει εκλογές. Διότι, όπως μας είπε ο κ. εκπρόσωπος, «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση»!

Αυτό πια είναι πολύ μεγάλη κατάντια. Μεγαλύτερη και από την ίδια την προδοτική πορεία προς την (αναπόφευκτη) καταστροφή.

Δεν έχει, λοιπόν, αυτή η χώρα άλλα εναλλακτική, πλην της διακυβερνήσεώς της από τους πλέον ανίκανους ανθρώπους που έχει γεννήσει ο πλανήτης.

Μέσα στη γενική σύγχυση ξαναχτύπησε και ο Θ. Πάγκαλος. Ο οποίος αποφάσισε να επανέλθει στο προσκήνιο, συμπροεδρεύοντας με έναν σεΐχη σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Λαγονήσι.

Αν φορέσει και κελεμπία, θα γίνει πιο πειστικός στους Καταριανούς που κάθε τόσο πάνε κι’ έρχονται.

Ο κ. Πάγκαλος, λοιπόν, μιλώντας σε κινεζική οικονομική εφημερίδα, είπε πως η κυβέρνηση «χαίρει ευρύτατης πολιτικής και κοινωνικής εμπιστοσύνης», προσθέτονται και αυτός πως «δεν έχει κατατεθεί καμία ρεαλιστική εναλλακτική πολιτική πρόταση».

Προφανώς. Με την δικτατορία που έχει επιβληθεί, πώς να κατατεθεί κάποια εναλλακτική πρόταση;

Και να ήταν μόνο αυτό. Ο αντιπρόεδρος είπε πως οι «μικρές σε αριθμό, ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες που έχουν υποβάλει οι κομμουνιστές και άλλα μικρά κόμματα της Αριστεράς έχουν απορριφθεί από την πλειοψηφία των πολιτών».

Υπενθυμίζω πως αυτά τα είπε σε εφημερίδα κομμουνιστικής χώρας.

Αλλά είπαμε: Όταν σώζεις την Ελλάδα Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, όλο και κάτι θα σου ξεφύγει.

Εδώ την άλλη φορά του κ. Χρυσοχοΐδη του ξέφυγε ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος και τον έστειλε να… κάνει ραμαζάνι!

Μεγάλο θράσος, στ’ αλήθεια.

Και μεγάλη χοντροπετσιά. Ανίκανο να σε ανεβάζουν και ανίκανο να σε κατεβάζουν και να μην ιδρώνει το αυτί σου.

Οι ψυχαναγκαστικές καταστάσεις συνεχίζονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...