Πύργος: Αστυνομικοί πέρασαν από "κόσκινο" λεωφορείο των Αλβανικών γραμμών

Έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας μεταφέρθηκε το λεωφορείο.Μια ποτιστική αντλία που πιθανότατα ανήκει σε ΤΟΕΒ της ευρύτερης περιοχής, εντόπισαν άνδρες ειδικής ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, στο χώρο αποσκευών
Όλες οι αποσκευές βγήκαν από τον ειδικό χώρο και ελέγχθηκαν.Πύργος: Αστυνομικοί πέρασαν από Στον κόκκινο κύκλο η ποτιστική αντλία που εντόπισαν οι αστυνομικοί. λεωφορείου από την Αλβανία, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Καλαμάτα – Πύργος - Τίρανα. Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται εντατικοί έλεγχοι σε λεωφορεία αυτής της γραμμής, καθώς και στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί κλοπιμαία (δίκυκλα και άλλα).
Έτσι μετά την ακινητοποίησή του λεωφορείου στην περιοχή του Καρδαμά και τον πρώτο έλεγχο που έγινε, ακολούθησε εκ νέου δεύτερος και πιο εντατικός έλεγχος στους χώρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας. Έτσι αναζητήθηκε ο επιβάτης που είχε φορτώσει την ποτιστική αντλία, χωρίς όμως κανείς από τους επιβαίνοντες να δηλώνει κάτι τέτοιο.
Διαπιστώθηκε πως η αντλία είχε φορτωθεί από την Καλαμάτα, ερευνήθηκαν όσοι ανέβηκαν εκεί στο λεωφορείο, όμως δεν μπόρεσε να εξακριβωθεί κάτι ουσιώδες. Το λεωφορείο μετά από αρκετές ώρες ελέγχου συνέχισε το δρομολόγιό του, ενώ κρατήθηκαν τα στοιχεία οδηγού και επιβατών. Είναι πολύ πιθανό η αντλία να φορτώθηκε στην Καλαμάτα ως «ασυνόδευτο» και να ανέμενε κάποιος να την παραλάβει στην Αλβανία.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ