Τραγωδία στον Πύργο: Απανθρακώθηκε 43χρονος μέσα στο σπίτι του (video HD)


Πυροσβέστης ενώ ερευνά από ψηλά για την ύπαρξη του 43χρονου.Τραγικό θάνατό βρήκε ένας 43χρονος στον Πύργο τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Αγ. Σπυρίδωνα απέναντι από το Β’
Οι πυροσβέστες ολοκληρώνοντας την κατάσβεση βρήκαν νεκρό τον 43χρονο.Διασώστες του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες μετέφεραν τη σωρό του θύματος.Το σημείο που βρέθηκε αναπανθρακωμένος ο άτυχος άντρας.νεκροταφείο της πόλης.
Ο άτυχος άνδρας που σύμφωνα με τους γείτονες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, διέμενε σε ένα δωμάτιο δίπλα στο σπίτι των υπερηλίκων γονιών του.
Περίπου στις δύο τα ξημερώματα έγινε αντιληπτή η φωτιά στο χώρο και κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Όμως φαίνεται πως η φωτιά έκαιγε στο εσωτερικό από ώρα και όταν έφτασαν οι Πυροσβέστες προσπάθησαν να κάνουν κατάσβεση με στόχο να μην επεκταθούν οι φλόγες και στο κυρίως σπίτι που έμεναν οι γονείς του 43χρονου.
Αφού υποχώρησαν οι καπνοί, ανάμεσα στα συντρίμμια οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου άντρα. Στο μεταξύ γεμάτοι αγωνία οι γονείς ρωτούσαν να μάθουν αν το παιδί τους ήταν μέσα.
Γνώριζαν ότι μπορεί και να είχε βγει έξω λόγω της Τσικνοπέμπτης και έλπιζαν μέσα σε όλο αυτό το κακό να μην βρίσκεται εκεί. Οι γείτονες προσπάθησαν να συγκρατήσουν την περιέργεια των γονιών και την αναζήτηση έστω μιας πληροφορίας, όμως γρήγορα έμαθαν τα άσχημα νέα για το παιδί τους.
Ο 43χρονος βρέθηκε δίπλα στην ξυλόσομπα ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν η πυρκαγιά ξεκίνησε από εκεί. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο Ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου, που πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.
ilialive.gr

Video

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ