Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Έχουν δύο μήνες να δουν αγροτικούς γιατρούς

Μεγάλο πρόβλημα στα αγροτικά ιατρεία του Λασιθίου Κρήτης

Την ένταξη των αγροτικών ιατρείων Σταυροχωρίου και Αγίου Στεφάνου Λασιθίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ζητά ο δήμαρχος Ιεράπετρας Σήφης Αναστασάκης, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δημότες της περιοχής, που σήμερα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Ο δήμαρχος με επιστολή στον διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Πανίκο Καρατσή, επισημαίνει ότι οι δημότες καταγγέλλουν την απουσία αγροτικών γιατρών. «Το τελευταίο διάστημα» -αναφέρει ο δήμαρχος- «γίνομαι αποδέκτης οργίλων διαμαρτυριών και αντιδράσεων από κατοίκους των οικισμών Σταυροχωρίου και Αγίου Στεφάνου που ανήκουν στον δήμο Ιεράπετρας.

Το πρόβλημα των ανθρώπων είναι ότι εδώ και δύο μήνες δεν έχουν δει τους αγροτικούς γιατρούς που έχουν την ευθύνη της περιοχής και ανήκουν στη δύναμη του Νοσοκομείου Σητείας».

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας θεωρεί ότι «το γεγονός δημιουργεί σοβαρά προβλήματα εξυπηρέτησης των ασθενών, που ταλαιπωρούνται χωρίς να φταίνε για τα οργανωτικά ή άλλα προβλήματα που πιθανόν προκαλούν αυτή την κατάσταση».

Τέλος, ζητά να ενταχθούν τα αγροτικά ιατρεία των περιοχών αυτών στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας «και να υπάρξει μέριμνα, έτσι ώστε, να εξυπηρετηθούν άμεσα οι πολίτες από την παρουσία αγροτικών γιατρών που θα καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...