Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πύργος: Πήγαν για διάρρηξη και λήστεψαν 85χρονη στο κέντρο της πόλης


Πύργος: Πήγαν για διάρρηξη και λήστεψαν 85χρονη στο κέντρο της πόληςΘύμα διαρρηκτών που προχώρησαν σε ληστεία, έπεσε μια 85χρονη γυναίκα στον Πύργο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Το περιστατικό έρχεται να προκαλέσει έντονο
προβληματισμό και ανησυχία στην τοπική κοινωνία και στις Αρχές, καθώς συνέβη μέσα στο κέντρο της πόλης και σε διαμέρισμα, όπου δεν υπήρχε άλλο προηγούμενο.
Αργά μέσα στη νύχτα οι δύο δράστες, πιθανότατα αλλοδαποί, παραβίασαν την είσοδο του διαμερίσματος που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην κεντρική πλατεία της πόλης, με σκοπό να κλέψουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Όμως η 85χρονη ξύπνησε και μαζί της σηκώθηκε και η γυναίκα που την φροντίζει και βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους κλέφτες. Οι δράστες δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και προέταξαν κατσαβίδι, υπό την απειλή του οποίου ακινητοποίησαν τα θύματά τους. Έτσι ο ένας από τους δύο δράστες, πλέον ανενόχλητος, έψαξε το σπίτι και πήρε μαζί με το συνεργό του το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και κάποια κοσμήματα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...