Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο χιονιάς «δέρνει» από το πρωί τα ορεινά του Νομού Ηλείας


 Εκτεταμένες χιονοπτώσεις σημειώνονται από την Τετάρτη το πρωί 15/02/12 στον Νομό Ηλείας
και ιδιαίτερα στις περιοχές του πρώην Δήμου Λασιώνος (Χάνια Πανόπουλου, Ανδρώνι,
Αγία Κυριακή, Τσίπιανα, Κρυόβρυση), του πρώην Δήμου Λαμπείας (Δίβρη, Ορεινή, Αστρά, Αμυγδαλή), του Δήμου Κρέστενας – Ανδρίτσαινας (Ανδρίτσαινα, Επικούριος Απόλλωνας, Δραγώγι).


Λόγω της έντασης του προβλήματος από τις χιονοπτώσεις, η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας απέστειλε μηχανήματα για τον αποχιονισμό τόσο του Εθνικού όσο και του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, σε συνεργασία με τους Δήμους Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
Στην περίπτωση που ενταθεί το φαινόμενο, θα αποσταλεί και αλατιέρα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ο προϊστάμενος του τμήματος της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας κ. Κώστας Μπαλκάμος, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα, βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα και επικοινωνία με τους Δήμους, την αστυνομία, την πυροσβεστική, καθώς και με την Π.Δ.Ε. και συντονίζει το έργο του αποχιονισμού και της προσπάθειας να παραμείνει το βασικό οδικό δίκτυο ανοιχτό.
Επίσης έγινε παρέμβαση στην Αστυνομική Δ/νση Ηλείας και δόθηκε εντολή να ελέγχονται τα οχήματα αν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες και να απαγορεύεται η κυκλοφορία στα οχήματα που δεν φέρουν αυτές, στις περιοχές που έχουν πρόβλημα.
iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...