Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

«Εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι»

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: Συγχαρητήρια στους παίκτες

Την ικανοποίηση του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Φενερμπαχτσέ εξέφρασε αμέσως μετά το μεταξύ τους παιχνίδι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς εξήγησε ότι η νίκη της ομάδας του ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας των παικτών του, ενώ κάλεσε τους «πράσινους» φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο ματς της επόμενης εβδομάδας κόντρα στους Τούρκους τονίζοντας ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

«Ξεκινήσαμε προσεκτικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και είμαστε ευχαριστημένοι όπως αγωνιστήκαμε. Παίξαμε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι. Τους κρατήσαμε στους 56 πόντους μέσα στην έδρας τους, που είναι πολύ σημαντικό, κάτι που με ικανοποιεί πάρα πολύ και δείχνει πόσο καλή αμυντική λειτουργία είχαμε. Όπως είχα πει μετά το ματς με την Ούνιξ, τίποτα δεν είχε τελειώσει. Όλοι έχουν πιθανότητες και έχουμε τρία παιχνίδια. Έτσι και τώρα θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο και να συνεχίσουμε έτσι», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Για την ατμόσφαιρα θέλω να πω ήταν εξαιρετική στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μια ομάδα όπως η Φενέρ αξίζει να έχει ένα τέτοιο γήπεδο. Εξαιρετική ατμόσφαιρα συγχαρητήρια και σε αυτούς. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με συγκέντρωση γιατι την επόμενη εβδομάδα έχουμε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Ο Ομπράντοβιτς μίλησε και για το παιχνίδι της ερχόμενης βδομάδας στο ΟΑΚΑ καλώντας τους φίλους του Παναθηναϊκού να δώσουν βροντερό «παρών»: «Στους οπαδούς μας θέλω να πω πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με την Φενέρ. Να ξεχάσουν το αποψινό αποτέλεσμα και να είναι εκεί να μας βοηθήσουν. Οι αντίπαλοι μας είναι περήφανοι άνθρωποι. Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το μηδέν και θα έρθουν να παίξουμε ένα τελείως διαφορετικό ματς. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι σημαντικό ματς και τους θέλουμε δίπλα μας γιατί αν έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα θα έχουμε πάλι ότι είχαμε και μετά την Ούνιξ. Είναι πολύ σημαντικό Να είναι δίπλα μας να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...