Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Οι «τελικοί» Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού σε Nova, ΝΕΤ


Γεμάτη... μπάσκετ η εβδομάδα

Η εβδομάδα που μπήκε κυριαρχείται, τουλάχιστον στα μέσα της, από τους μεγάλους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα μπάσκετ που θα κρίνει την συνέχεια των «αιωνίων» στην φετινή διοργάνωση.

Η Nova (Novasports 3) θα μεταδώσει την Τετάρτη, 29/2, την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ούνιξ Καζαν και την επομένη, Πέμπτη 1/3, η ΝΕΤ το Ολυμπιακός-Γαλατασαράι, στις 19.30 και 21.45 αντίστοιχα.

Η μετάδοση της Nova θα έχει ...αντίπαλο το ποδοσφαιρικό φιλικό της Εθνικής με το Βέλγιο που θα δείξουν παράλληλα το MEGA και το ΟΤΕ TV Sport. H αντίστοιχη του Ολυμπιακού στη ΝΕΤ δεν θα έχει τέτοιο πρόβλημα.

Με καλεσμένο τον Κωστένογλου
Καλεσμένος της εκπομπής που θα βγάλει το MEGA, στο πλαίσιο της μετάδοσης του φιλικού της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο, θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου.

Στην ΕΤ3 το Ξάνθη-Παναιτωλικός
Επαναρχίζει το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας το ερχόμενο Σαββατοκύρισκο και μαζί υπάρχει πάλι μετάδοση της ΕΤ3, καθώς το τρίτο κρατικό κανάλι θα δείξει το Σάββατο (19.30) την αναμέτρηση, Ξάνθης-Παναιτωλικού.

Ξεκαθαρίζει το Sport TV για Μέταλιστ
Τρίτη ή Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει στο Sport TV αν θα δείξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τον αγώνα της Μέταλιστ που θα γίνει στο πλαίσιο της επανέναρξης του ουκρανικού Πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...