Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μέταλ-ο νικητή – Άλωσε το Χάρκοβο, βλέπει 8αδα ο Ολυμπιακός


Μετά την Μόσχα, ο Φουστέρ άλωσε και το Χάρκοβο και οι “ερυθρόλευκοι” με την 5η συνεχόμενη νίκη τους στην Ευρώπη μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Μέταλιστ λόγω της αποβολής του Εντμάρ στο 80ο λεπτό.

“Έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα”

Το LIVE του αγώνα

Την 5η του συνεχόμενη νίκη του στην Ευρώπη και την 3η σερί εκτός έδρας πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός. Όπως και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Ρούμπιν ένα γκολ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους πρωταθλητές, οι οποίοι είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 9 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Όπως και στην Μόσχα, ο “χρυσός” σκόρερ ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση της ουκρανικής άμυνας μετά την σέντρα του Μιραλάς και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 50ο λεπτό.

Νωρίτερα, στο πρώτο μέρος η Μέταλιστ είχε καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της, απειλώντας στο 29΄ με το σουτ του Βινίνιο. Ωστόσο, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη, αφού η κεφαλιά του Τάισον στο 67΄, σε κενή εστία, δεν βρήκε στόχο.

Οι Ουκρανοί τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Εντμάρ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 80ο λεπτό για σκληρό μαρκάρισμα στον Μανιάτη. Ο μέσος της Μέταλιστ θα απουσιάσει από την ρεβάνς που θα γίνει σε μία βδομάδα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, όπως και Κριστάλδο (πρώτος σκόρερ της Μέταλιστ) που συμπλήρωσε κάρτες. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην ρεβάνς ο Όλοφ Μέλμπεργκ που επίσης συμπλήρωσε κάρτες.

Μέταλιστ (Μίρον Μάρκεβιτς): Γκοριάνοφ, Βιγιάγκρα, Τορσιγκλιέρι, Έντμαρ, Ξαβιέ Κλέιτον, Σόσα, Φινίνιο (63’ Πσχενιτσνίκι), Κριστάλντο (83’ Μάρλος), Μπλάνκο (63’ Ντέβιτς), Γκουεγιέ, Τάισον.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης Μακούν (76’ Μοδέστο), Φουστέρ (80’ Χολέμπας), Μιραλάς (90’ Αμπντούν), Τζεμπούρ. 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...