Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αντωνακόπουλος: Ερώτηση σε Κουτρουμάνη για τις εργατικές κατοικίες Γαστούνης


Αντωνακόπουλος: Ερώτηση σε Κουτρουμάνη για τις εργατικές κατοικίες Γαστούνης
Δελτίο Τύπου
Επιστολή για το έργο των εργατικών κατοικιών της Γαστούνης, απέστειλε στον υπουργό Εργασίας κ. Κουτρουμάνη, ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος.
Σε αυτή αναφέρει τα εξής:
"Η κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, δυστυχώς κάτω από την πίεση της ‘τρόικα’, έθεσε σε ακύρωση το κατασκευαστικό πρόγραμμα.  Όμως υπάρχουν περιπτώσεις έργων – ελάχιστων- όπως το έργο ανέγερσης οικισμού Γαστούνης 1 που ουσιαστικά ευρίσκεται σε εξέλιξη και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

Για το συγκεκριμένο έργο το Δ.Σ. του Ο.Ε.Κ. στις 20-01-2012 ενέκρινε τα τεύχη Δημοπράτησης και της Δημοπράτησης του οικισμού. Η απόφαση αυτή έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση diavgeia.gov.gr .
Κύριε Υπουργέ με δεδομένο, ότι άμεσα οι υποχρεώσεις του Ο.Ε.Κ. θα μεταφερθούν στον ΟΑΕΔ στη λογική των εκκρεμοτήτων, εκτιμώ ότι ο οικισμός Γαστούνη 1, διαδικαστικά, ηθικά και κοινωνικά εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Εξ’ άλλου ο νεοσύστατος Καλλικρατικός Δήμος Πηνειού έχει παραχωρήσει οικόπεδο 16  (δεκαέξι) στρεμμάτων για την ανέγερση των κατοικιών.
Ερωτάσθε Κύριε Υπουργέ
Σε ποιες ενέργειες θα προβούν οι υπηρεσίες του Υπουργείου σας, ώστε να μην ακυρωθεί το έργο "εργατικές κατοικίες" Γαστούνη 1;"
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...