Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μίνι ανασχηματισμός - Αλλάζουν υπουργεία Χρυσοχοΐδης- Διαμαντοπούλου - Νέος υπουργός Παιδείας ο Γ. Μπαμπινιώτης


- Η ορκωμοσία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης
- Ο Λευτέρης Οικονόμου αναλαμβάνει υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη
- Παραμένει όμως στο υπουργείο Προστασίας και ο κ. Όθωνας
- Συνάντηση Βενιζέλου-Χρυσοχοΐδη για τον ανασχηματισμό και την κούρσα της διαδοχής

Ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης είναι ο νέος υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η Άννα Διαμαντοπουλου που φεύγει από το υπουργείο Παιδείας, αναλαμβάνει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στη θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος από την πλευρά του, αναλαμβάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του παραιτηθέντα Χρήστου Παπουτσή.

Τέλος, όπως αναφερέται στην ίδια ανακοίνωση, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο Ελευθέριος Οικονόμου.

Η ορκωμοσία τους θα γίνει αύριο στις 15:30 ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

Την ίδια ώρα με βάση τον ανασχηματισμό που έρχεται εξαιτίας της καραμπόλας από την παραίτηση Παπουτσή, φουντώνει και το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε μία κατιδίαν συνάντηση με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και ο δεύτερος του διεμήνυσε πως δεν πρόκειται τελικά να κατέβει υποψήφιος ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πως θα τον στηρίξει στην κούρσα της διαδοχής.

Την ίδια ώρα, άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως ξεκαθαρίζει τη θέση του υπέρ του κ. Βενιζέλου. Ο λόγος για την Άννα Διαμαντοπούλου η οποία στο μανιφέστο της δηλώνει πως η παρέμβασή της συμβολίζει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, μετά τη δημοσιονομική κατάρρευση και την πολιτική κρίση που θα ανοίξει δρόμους για τη δημιουργία μιας ισχυρής και δίκαιης Ελλάδας, με τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων του έθνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η απάντηση Ραγκούση για το κούρεμα του δανείου του
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...