Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Πολύ επικίνδυνη η Μέταλιστ»


«Πολύ επικίνδυνη η Μέταλιστ»

Βαλβέρδε: Πάμε στην Ουκρανία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα

Πλήρη επίγνωση της δύσκολης αποστολής που έχει να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μέταλιστ στην πρώτη μεταξύ τους μάχη για τους «16» του Europa League έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, που έχει Αργεντινούς και Βραζιλιάνους πολύ γρήγορους και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να κάνει μια καλή επίθεση», σχολίασε ο Βάσκος τεχνικός πριν την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρολεύκων» για το Χάρκοβο της Ουκρανίας.

«Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα και το Europa League. Πάμε στην Ουκρανία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση που θα κριθεί σε αυτά τα δύο παιχνίδια», υπογράμμισε.

«Έχει περίπου την ίδια φιλοσοφία. Έχει κερδίσει όλα τα ματς του ομίλου της και έχει την ίδια φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού», πρόσθεσε για το πόσο έχει αλλάξει η Μέταλιστ σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε στην ίδια διοργάνωση το 2008.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...