Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Χασίσι ορεινής Ηλείας . . . σε συσκευασία βαλίτσας


xasis3_20Τα όρη και τα βουνά «πήρε» η Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου που σήμερα το μεσημέρι στα ορεινά του νομού εντόπισε έναν 42χρονο με 1464 γραμμάρια χασίς και
φυτικά αποσπάσματα. Ένας τυπικός έλεγχος στην περιοχή του Πανόπουλου στον οδηγό μοτοποδηλάτου, έφερε αποτέλεσμα.
xasis1_20Λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του δράστη σε ορεινό χωριό του δήμου Πύργου, έφερνε στο φως μια βαλίτσα με την περισσότερη από την ποσότητα ως περιεχόμενο. Οι αστυνομικοί της Δίωξης, βρήκαν αρχικά στην κατοχή του δράστη 51 γραμμάρια σε μια συσκευασία από αλουμινόχαρτο.
xasis2_20Έτσι προέβησαν και σε κατ’ οίκον έρευνα όπου εντόπισαν μια μπλε βαλίτσα που περιείχε δέκα συσκευασίες με 1413 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης και τρεις συσκευασίες με 290 γραμμάρια κάνναβης με φυτικά αποσπάσματα.
Ο δράστης που είναι πατέρας δύο παιδιών συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως η βαλίτσα δεν του άνηκε, αλλά τη βρήκε και την κράτησε.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...