Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Χάβαρι: Ληστεία σε βάρος διαχειριστή πρατηρίων υγρών καυσίμων


Χάβαρι: Ληστεία σε βάρος διαχειριστή πρατηρίων υγρών καυσίμωνΕνέδρα στον 56χρονο διαχειριστή πρατηρίων υγρών καυσίμων στην ευρύρερη περιοχή της Αμαλιάδας, έστησαν δύο άνδρες το πρωί της Δευτέρας στο δρόμο από το Χάβαρι για την Αμαλιάδα.

Χάβαρι: Ληστεία σε βάρος διαχειριστή πρατηρίων υγρών καυσίμων 
Χάβαρι: Ληστεία σε βάρος διαχειριστή πρατηρίων υγρών καυσίμωνΗ ληστεία συνέβη λίγο μετά τις 11.30 και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilialive.gr, ο 56χρονος "μπλοκαρίστηκε" από τους δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Αυτοί  του έκλεισαν το δρόμο και τον ανάγκασαν να βγάλει το αυτοκίνητο στην άκρη. Κατέβηκαν και τον χτύπησαν - παραμένη άγνωστο αν κρατούσαν όπλο και τι είδος - και του άρπαξαν το ποσό των 20.675 ευρώ, ενώ πάνω του μετέφερε περισσότερα από 25.000 ευρώ. Τα χρήματα  – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ilialive.gr - τα οποία ήταν ποσό από εισπράξεις των επιχειρήσεών του τις τελευταίες ημέρες.
Ο παθών πήγαινε στην Αμαλιάδα για να καταθέσει αυτό το ποσό στην τράπεζα. Οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν και του έστησαν καρτέρι. Ο παθών εβρισκόμενος σε κατάσταση σοκ δεν μπόρεσε να δώσει σαφείς πληροφορίες για το θέμα. Έτσι δεν μπορεί να πει τι όπλο είχαν οι δράστες.
Διερχόμενος οδηγός από το σημείο που είδε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε και βρήκε τον 56χρονο σε άσχημη κατάσταση, κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.
ILIALIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...