Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ηλεία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Κάμπο – Ανεμοστρόβιλοι στον Πύργο

Ηλεία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Κάμπο – Ανεμοστρόβιλοι στον ΠύργοΟ άστατος καιρός των τελευταίων ωρών τείνει να τρελάνει τους κατοίκους της Ηλείας. Από τη μια βγαίνει ο ήλιος και από την άλλη εμφανίζονται ακραία φαινόμενα.
Στην ευρύτερη περιοχή του
Ηλεία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Κάμπο – Ανεμοστρόβιλοι στον Πύργοδήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης σημειώθηκαν περίπου στη μια το μεσημέρι ισχυρές χαλαζοπτώσεις με το μέγεθος του χαλαζιού να μοιάζει με ένα μικρό καρύδι. Ζημιές καταγράφονται από τους παραγωγούς σε καλλιέργειες και θερμοκήπια.Όπως μας τόνισε ο υπεύθυνος για τη μετεωρολογική ενημέρωση του ilialive.gr, οι μπόρες που περνούν από την περιοχή, κινούνται με μεγάλη ταχύτητα και για λίγα λεπτά δίνουν αυτά τα ακραία φαινόμενα.
Από την άλλη στο κέντρο του Πύργου αλλά και περιμετρικά, πέρασαν τουλάχιστον δύο ανεμοστρόβιλοι. Από την περιοχή της οδού Γιαννιτσών «σήκωσαν» αρκετά ψηλά πάνω από τα 150 μέτρα λαμαρίνες και σύμφωνα με μαρτυρίες ένα κομμάτι έπεσε σε σημείο της κεντρικής πλατείας και κάποια άλλα έξω από την πόλη, χωρίς να υπάρξουν όμως τραυματισμοί πολιτών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...