Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Δύο μετάλλια στην Αθήνα Χατζηφώτης και Φιλαθλητικός

xatzifotisΜε δύο ακόμη πανελλήνια μετάλλια επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή του Φλαθλητικού όπου είχε μεταβεί για να συμμέτάσχει στο πανελήνιο πρωτάθλημα μπαντμιντον Ανδρών - Γυναικών
και U-17.
Τα δύο αυτα μετάλλια προήλθαν και τα δύο από τον διεθνή αθλητή του συλλόγου Αντώνη Χατζηφώτη ο οποίος αγωνιζόμενος εξαιρετικά και αρκετά ώριμα για την ηλικία του έφτασε στην μεγαλύτερή του επιτυχία επί ελληνικού εδάφους το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο των Ανδρών. Πρόκειται για την πιο δυσκολη κατηγορία αφού σε αυτή αγωνίζεται η αφρόκρεμα του ελληνικού μπαντμιντον και σίγουρα μια διάκριση εδώ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα..ο Ηλείος πρωταθλητής αγωνίστηκε πολύ καλά και αν δεν φαινόταν σημάδια κόπωσης στον τελικό ίσως να πανηγυριζε τωρα το χρυσό αφού ο αντιπαλός του Π. Σκαρλατος ήταν στα μέτρα του.
Οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου δεν κατάφεραν να πάρουν ένα μετάλλιο αλλα από τα αποτελέσματα ξεχώρισαν κυρίως οι δύο οκτάδες της Αλεξάνδρας Αποστολοπούλου (παρότι μικρότερης ηλικιακά) στο απλό αλλά και στο μεικτό με συμπαίκτη τον Λάμπρο Κουβεργιαννό από την Πάτρα κάτι που δείχνει οτι η αθλήτρια του Φιλάθλητικού βρίσκεται σε σωστό δρόμο, αλλά και η οκτάδα στο απλό για τον Σπύρο Χατζηφώτη που αγωνίστηκε καλά αλλά δεν κατάφερε να πάρει ενα μετάλλιο.
Σίγουρα αν η κλήρωση ήταν πιο ευνοική για τον παίκτη του Φιλαθλητικού να έπαιρνε ένα μετάλλιο που από πλευράς παικτικής αξίας το δικαιούται βλέποντας τους αντιπάλους του. Υπάρχουν όμως και αλλα καλά αποτελέσματα κυρίως με οκτάδες που στις λεπτομέρειες δεν έγιναν μετάλλια. Για παράδειγμα τα δύο πιτσιρίκια του συλλόγου σε αυτούς τους αγώνες, οι Γιάννης Λυμπέρης και Ραφαήλ Βάγιας  που στο διπλό εφήβων έφτασαν ως την οκτάδα παρότι ηλικιακά μικρότεροι.
Στόχος ηταν να παρουν και άλλα αγωνιστικά λεπτα οι μικροί αυτοί παικτες του συλλόγου. Την ίδια επιτυχία είχαν και το δίδυμο του Λεωνίδα Τασουλόπουλου με τον Αλέξανδρο Αθανασόπουλο που μην παίζοντας στην ηλικία τους μπήκαν τελικά στην οκτάδα δείχνοντας την ποιότητα που έχουν ως παίκτες.
Οκτάδα είχαμε στο μεικτό και για την Ευγενία Βαγγέλη που επανήλθε στους αγώνες  μετα από 1,5 χρόνο λόγω του ότι έδινε πέρυσι εξετάσεις. Το δίδυμο με τον Νίκο  Χυνκιάμη πήγε σχετικά καλά ενώ η αθλητρια του Φιλαθλητικού στο απλό περιορίστηκε στην 16άδα επηρεαζόμενη από την απουσία της από μεγάλους αγώνες.
Εκτός από τους παραπάνω αθλητές αγωνίστηκε και η Θεοδώρα Δεπούντη καταφέρνοντας να μπεί στην 16αδα στο μεικτό. Ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Τσόκος μας δήλωσε σχετικά: " Δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε από τα αποτελέσματα ούτε από την προσπάθεια κάποιων παιδιών.
Περίμενα περισσότερα. Προφανώς πρεπει να δουλέψουμε περισσότερο σε όλους τους τομείς γιατί ο Φιλαθλητικός είναι ένα σωματείο που κάνει πρωταθλητισμό και παρά τα δυο μετάλλια που κατακτήσαμε έχουμε μάθει σε πιο πολλά. Το μόνο ελαφρυντικό είναι οτι ηλικιακά δεν μας εβγαινε αυτό το Πανελλήνιο, δεδομένου οτι πολλόι αθλητές μας ήταν μικρότεροι ηλικιακά. Στο χέρι μας είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια."
 ilia-sport.gr-ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...