Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ηλεία: "Ορεινές" καταιγίδες το Σάββατο - Με ζέστη απο Κυριακή - Πρωτομαγιά

    kairos2
Καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε αύριο Σάββατο. Από την Κυριακή η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο σε τιμές κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου,
ενώ τα νεότερα στοιχεία για τον καιρό της Πρωτομαγιάς είναι αρκετά αισιόδοξα με περιορισμένη αστάθεια στα πολύ ορεινά. Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό.
Σήμερα Παρασκευή 27/4 θα επικρατήσει λιακάδα με την θερμοκρασία στους 24 με 25 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι βόρειοι - βορειοδυτικοί ασθενείς 3 έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το Σάββατο 28/4. Μετά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στα ορεινά-ημιορεινά και πιθανό στα κεντρικά & νότια πεδινά και θα δώσουν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Στα πιο νοτιοανατολικά ορεινά τμήματα του νομού δεν αποκλείεται οι καταιγίδες να έχουν έντονο χαρακτήρα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 με 24 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 25 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι γενικά ασθενείς μεταβλητοί.
Την Κυριακή 29/4, την Δευτέρα 30/4, την Τρίτη Πρωτομαγιά και την Τετάρτη 2/5 περιμένουμε λιακάδα και αρκετή ζέστη ενώ σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα, την Πρωτομαγιά δεν φαίνεται να δημιουργεί κανένα πρόβλημα ο καιρός καθώς οι πιθανότητες για συνθήκες αστάθειας, μπόρες τις απογευματινές ώρες, φαίνεται να περιορίζονται στα πολύ ορεινά. Η θερμοκρασία το παραπάνω τετραήμερο σε άνοδο στους 27 με 28 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς 3 έως μέτριοι 4 μποφόρ.
Παρακολουθούμε να προγνωστικά στοιχεία για τον καιρός της Πρωτομαγιάς και θα ενημερώσουμε σε νεότερες προγνώσεις.
Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...