Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ηλεία: Οι κλέφτες δεν καταλαβαίνουν από εκλογές . . .

diarriktes1Οι διαρρήκτες στην Ηλεία συνεχίζουν το έργο τους παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και όλοι ασχολούνται με το … μέλλον της χώρας. Περιορισμένα
τα κρούσματα κλοπών μια διαρρήξεων τις τελευταίες ημέρες στο νομό, αλλά στοχευμένα ως προς το περιεχόμενο και το είδος των κλοπιμαίων. Ο χρυσός είναι που φέρνει «πιο κοντά» τους κλέφτες με τα σπίτια, αφού τα χρυσαφικά είναι που μπορούν εύκολα αυτή την εποχή να αποφέρουν στους δράστες ένα καλό μεροκάματο.
Στη Σκαφιδιά οι διαρρήκτες δούλεψαν «αξίνα» για να βγάλουν μεροκάματο. Συγκεκριμένα προκειμένου να μπουν σε σπίτι χρησιμοποίησαν μια αξίνα ως διαρρηκτικό εργαλείο παραβιάζοντας το παράθυρο υπνοδωματίου. Τα χρυσαφικά αξίας 4000 ευρώ που υπήρχαν μέσα σε μπιζουτιέρα… έφυγαν μαζί τους.
Στην Αμαλιάδα οι δράστες έσπασαν το τζάμι της μπαλκονόπορτας οικίας και ψάχνοντας βρήκαν τα κοσμήματα των ιδιοκτητών αξίας άνω των 2000 ευρώ, τα πήραν και έφυγαν «κύριοι».
Στον Καρδαμά της Αμαλιάδας οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο του μπάνιου οικίας, αφού πρώτα έβγαλαν τα κάγκελα που υπήρχαν για προστασία. Έψαξαν παντού και έφυγαν και με μετρητά (1000 ευρώ), ηλεκτρονικά είδη αξίας 2.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας 3.700, και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας 1500 ευρώ.
Στον οικισμό Τραγάνι της Αμαλιάδας, οι κλέφτες μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας στο σπίτι. Στη μια κρεβατοκάμαρα βρήκαν και πήραν κοσμήματα. Στην άλλη τα μετρητά – 2.000 ευρώ, μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο.
Τέλος στο Τραγανό ένα ανασφάλιστο παράθυρο ήταν αρκετό για τους διαρρήκτες να μπουν και να «σαρώσουν» μέσα σε σπίτι. Τα χρυσαφικά αξίας περίπου 5000 ευρώ, έκαναν «φτερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...