Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ηλεία: Συνεχίζεται ο ζεστός καιρός - Καταιγίδες κυρίως στα ορεινά το Σάββατο & την Πρωτομαγιά

kairos_Πλώρη για καλοκαίρι έβαλε ο καιρός, ηλιοφάνεια και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Ωστόσο δεν θα λείψουν τοπικές μπόρες / καταιγίδες
κυρίως στα ορεινά το Σάββατο και την Πρωτομαγιά. Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό Σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, περιμένουμε λιακάδα με την θερμοκρασία στους 23 με 24 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι βόρειοι - βορειοδυτικοί μέτριοι 5 και στο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.
Την Παρασκευή 27/4 θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία στους 25 με 26 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι βόρειοι - βορειοδυτικοί ασθενείς 3 έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο 28/4, το μεσημέρι όμως στα ορεινά-ημιορεινά ίσως το απόγευμα και στα κεντρικά & νότια πεδινά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα δώσουν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 με 23 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 25 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι γενικά ασθενείς μεταβλητοί.
Την Κυριακή 29/4 περιμένουμε λιακάδα με λίγες νεφώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και αρκετή ζέστη με την θερμοκρασία στους 28 με 29 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 30 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι και στα ανατολικά χερσαία τμήματα του νομού καταβάτες βορειοανατολικοί 3 έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
Λιακάδα & ζέστη και την Δευτέρα 30/4 με την θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς 3 έως μέτριοι 4 μποφόρ.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, την Πρωτομαγιά περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά - ημιορεινά του νομού θα πυκνώσουν και θα δώσουν τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς 3 έως μέτριοι 4 μποφόρ.
Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...