Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τρίκαλα: Στην κηδεία του Μητροπάνου, με χώμα από το σπίτι του!

Χώμα από την αυλή του πατρικού του σπιτιού, αλλά και από την εκκλησία της Αγίας Μονής και του σχολείου όπου πήγαινε στα παιδικά του χρόνια...

μεταφέρουν στην Αθήνα Αγιαμονιώτες συμπατριώτες του Δημήτρη Μητροπάνου. Στην κηδεία του μεγάλου Τρικαλινού βάρδου θα βρεθούν αρκετοί συμπατριώτες του που ταξιδεύουν  αυτή την ώρα προς την Αθήνα.

Την πρωτοβουλία για τη μεταφορά του χώματος από τα Τρίκαλα ανέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Παζαΐτης που είναι και φίλος της οικογένειας Μητροπάνου.




Οπως δήλωσε στο Newsit o κύριος Παζαϊτης "σκέφτηκα με πολύ αγάπη και συγκίνηση να πάμε λίγο χώμα στον Δημήτρη από τον τόπο που λάτρεψε και τον λάτρεψε. Εχουμε βάλει το χώμα σε ένα κουτί και το μεταφέρουμε με ευλάβεια στον τόπο που θα γίνει η ταφή του.  Ολοι τα Τρίκαλα θρηνούμε για την απώλεια του μεγάλου μας τραγουδιστή". 
Την ώρα της κηδείας στην Αθήνα στις 2.00 το μεσημέρι θα τελεστεί τρισάγιο στην εκκλησία της Αγίας Μονής στα Τρίκαλα.

Από τις 10:00 το πρωί, η σορός του Δημήτρη Μητροπάνου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών.

Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα, για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για τους άστεγους, στο λογαριασμό 064/48000015, στην Εθνική Τράπεζα. 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...