Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κατρίνης: Οι αλήθειες και τα ψέματα


katrinis2
Δελτίο Τύπου
Στις 6 Μαϊου η ψήφος σου θα μετρήσει όσο ποτέ άλλοτε. Δεν υπάρχουν εκβιαστικά διλήμματα
Υπάρχουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ





ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
•    Με τη νέα δανειακή σύμβαση, μειώθηκε το δημόσιο χρέος. Η χώρα στάθηκε όρθια, μπορεί να ξεπεράσει την κρίση με σκληρή προσπάθεια και μεγάλες αλλαγές.
•    Η συμμετοχή μας στην Ευρ. Ένωση και στο ευρώ προσφέρουν ασφάλεια στη χώρα. Δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών, να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω.
•    Υπάρχει ελπίδα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοινώνει το πακέτο των αναπτυξιακών μέτρων για την Ελλάδα. Αυτό το πακέτο το κερδίσαμε όλοι μαζί, δίνει νέα πνοή ξαναζωντανεύει την αγορά και την οικονομία.
•    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Ε. Βενιζέλος, έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τους άξονες του αναπτυξιακού πακέτου. Που πρέπει να πάνε τα λεφτά. Στην απασχόληση και κατάρτιση των ανέργων, στην παροχή ρευστότητας στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σε μεγάλα έργα όπως η Ολυμπία οδός, σε ένα Κοινωνικό Ταμείο για να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη.
•    Το πολιτικό σύστημα, όπως το γνωρίζαμε, έχει τελειώσει. Μαζί του τελείωσαν οι πρακτικές και τα φθαρμένα πρόσωπα του χθες.
Δεν απολογούμαστε για όλους αυτούς, λογοδοτούμε μόνο στον πολίτη, στις επόμενες γενιές. Είναι ώρα για βαθιές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα. Εμείς, οι νέοι άνθρωποι, μπαίνουμε μπροστά για να γίνουν πράξη αυτές οι αλλαγές.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
Είναι πολλά. Όπως πολλοί είναι και αυτοί που επενδύουν στο φόβο, εκμεταλλεύονται την οργή, το θυμό, τον ανθρώπινο πόνο.
Αυτοί που εμφανίζονται αντιμνημονιακοί απέναντι στις δύσκολες αποφάσεις και μνημονιακοί όταν η χώρα πρέπει να δανειστεί για να μπορεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις της, μισθούς και συντάξεις.
Είναι ψέμα ότι υπάρχει άλλος δρόμος, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ. Αυτός ο δρόμος οδηγεί στην καταστροφή, στην πλήρη εξαθλίωση.
Είναι ψέμα οι παροχές, οι υποσχέσεις που μοιράζει ο κ. Σαμαράς. Δεν έχει διδαχθεί τίποτα. Δεν έχει καταλάβει τίποτα, συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως στο παρελθόν.
Πολίτες της Ηλείας
Η ευθύνη είναι προϋπόθεση για να ξανακερδίσουμε την ελπίδα. Για να αλλάξει η Ελλάδα
Για να προχωρήσουμε μπροστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...