Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οι παίκτες τον σέβονται - "Άλωσε" την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Μπορεί να έχουν μείνει μόνοι τους και να παρακολουθούν τις κόντρες των μετόχων, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκου βροντοφωνάζουν με την παρουσία τους στο γήπεδο ότι απαιτούν λύση. Με τα γκολ των Κλείτον και Χριστοδουλόπουλου, νίκησαν με 2-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και εξασφάλισαν ότι θα έχουν τουλάχιστον 3 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

Οι πράσινοι πανηγύρισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και μάλιστα χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. 

Ο Αστέρας μετά την απόφαση που του έδωσε στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς στο ματς κόντρα στον Άρη, ήθελε τη νίκη για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση μίας θέσης στα πλέι οφ, αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Παναθηναϊκό.
 
Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριος, με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα.
 
Οι “πράσινοι” και στο δεύτερο μέρος είχαν την υπεροχή αλλά και την ουσία. Στο 58' ο Σπυρόπουλος σέντραρε, ο Πετρόπουλος υποδέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή χωρίς όμως να κάνει το ιδανικό κοντρόλ όμως αυτή έφτασε στον Κλειτον που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
 
Ο Αστέρας έψαξε το γκολ της ισοφάρισης αλλά με εξαίρεση τα σουτ των Ράγιος, Ναβάρο δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Καρνέζη.
 
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Χριστοδουλόπουλος και Μαυρίας άλλαξαν όμορφα τη μπάλα με τον πρώτο να πλασάρει τον Μπαντή και διαμορφώνει το τελικό 0-2.
 
Οι πράσινοι εξασφάλισαν ότι θα έχουν τουλάχιστον 3 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και 4 ανάλογα με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.
 
Ο Αστέρας από την άλλη έχασε την ευκαιρία να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, αλλά είναι σίγουρα έκτος και θα περιμένει να δει αν Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ δεν καταφέρουν να πάρουν άδεια συμμετοχής από την UEFA για να βγει στην Ευρώπη.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπουρής, Πουλίδο, Χουανίτο, Πιπίνης, Αλβάρες (76’ Σολάκης), Ουσέρο, Ναβάρο (79’ Μπρέσκα), Ράγιος, Περόνε, Φρανκού (46’ Ροτζέριο)

Παναθηναϊκος (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος (60’ Μαυρίας), Νίνης (75’ Φουρλάνος), Χριστοδουλόπουλος, Βιτόλο, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (60’ Καραγκούνης) 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...