Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Αμαλιάδα: Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 12η Ανθοκομική Έκθεση

anthokomiki.JPGΞεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη, η 12η Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας. Από το μεσημέρι της Τετάρτης έως τις
10.30 το βράδυ θα παραμείνει σήμερα ανοιχτή, ενώ αύριο
Πέμπτη θα γίνουν τα εγκαίνιά της στις εννέα το βράδυ, ενώ θα λειτουργεί από τις 8:30 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Αυτό θα είναι και το ωράριο λειτουργίας έως την Τρίτη. Οι εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την έκθεση είναι οι εξής:
Την Πέμπτη (μετά τα εγκαίνια) Έκθεσης ζωγραφικής στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη με θέμα: «Ψυχής δρώμενα»,  από το εργαστήρι ζωγραφικής της Βιβλιοθήκης.
Την Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης, η περιβαλλοντική ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας θα παρουσιάσει βιωματικό εργαστήρι για την ανακύκλωση του χαρτιού.
Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα τα παιδιά ζωγραφίζουν για την άνοιξη και τα λουλούδια στο χώρο της έκθεσης ενώ στη συνέχεια (8 μ.μ.) θα γίνει απονομή αναμνηστικών και βραβείων.
Την ίδια μέρα οργανώνεται και το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού», με τη συμμετοχή μαθητών του δημοτικού, σε μια συνδιοργάνωση των δημοτικών σχολείων της πόλης και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.
Την Κυριακή στις 10:30 το πρωί θα ξεκινήσει η 3η ποδηλατοδρομία με τη συμμετοχή του ομίλου φίλων ποδηλάτου Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...