Πλέι οφ:Η προτελευταία…στροφή που μπορεί να βγάλει και νικητή!


Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. Συνδυασμός αποτελεσμάτων μπορεί να οριστικοποιήσει από τώρα την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλιώς θα δοθεί… παράταση στην αγωνία.

 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (17:45)

Θα μπορούσε κανείς να πει πως οι 'πράσινοι" κρατούν τη τύχη στα χέρια τους. Το "τριφύλλι" πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και σε περίπτωση νίκης γίνεται το μεγάλο φαβορί για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Το... αυτί των ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στην συνέχεια στο ΟΑΚΑ, ελπίζοντας σε ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι των "δικεφάλων", κάτι που θα του δώσει από την Τετάρτη το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σύνθημα... πρωτιάς από Φερέιρα: Νίκη στους τελευταίους δυο αγώνες

Χωρίς Κουίνσι στο Περιστέρι

Απ' την άλλη, το πρώτο "τρίποντο" του Ατρόμητου σε αυτή την σειρά των αγώνων -κόντρα στην ΑΕΚ- αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών του Γιώργου Δώνη και τους έβαλε ξανά στο... κόλπο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Έτσι, η νίκη μέσα στο Περιστέρι κόντρα στους "πράσινους" αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου να τους πιάσει στους 8 βαθμούς και μην χαθεί το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Δώνης: Έχουμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και φιλοδοξίες

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (20:00)

Η Ένωση υποδέχεται τον… κακό της δαίμονα για την φετινή περίοδο, με μοναδικό σκοπό να το νικήσει για πρώτη φορά -οποιοδήποτε αποτέλεσμα κι αν έρθει στο Περιστέρι και να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, υποδεχόμενη τον Παναθηναϊκό.

Χάνει τα πλέι-οφ ο Σιαλμάς

Με Λυμπερόπουλο και Δέλλα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα, αφού ο ΠΑΟΚ της έχει πάρει… τον αέρα και αγωνίζεται και αυτός για την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα. Βεβαία, πρέπει να πούμε πως η ΑΕΚ ελέγχει τη μοίρα της –όπως και ο Παναθηναϊκός- αφού με νίκη στα δυο παιχνίδια που μένουν, τερματίζει πρώτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο "δικέφαλοι" δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να έχει κερδίσει νωρίτερα στο Περιστέρι ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός.

Αμφίβολοι “Σάλπι” και Γκαρσία

Μπόλονι: Θα αγωνιστούμε σα να είναι τελικός!

Άξιο αναφοράς είναι πως σε περίπτωση ήττας των "πρασίνων" στο Περιστέρι και ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ, τότε Παναθηναϊκός Ατρόμητος και ΠΑΟΚ θα ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΚ θα βρίσκεται πίσω τους ένα βαθμό. Δηλαδή... πόλεμος!

Παρακολουθήστε LIVEαπό το NewsIt την εξέλιξη των δυο αυτών σημαντικών αναμετρήσεων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ

1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8
2. ΠΑΟΚ 7
3. ΑΕΚ 6
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5

Η 5η αγωνιστική (16/5)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17.45)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20.00)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ