Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Δύο τροχαία σε Καλλίκωμο και Σπιάντζα με τυχερούς οδηγούς

Troxaio15_2Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο οδηγοί το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης, όταν σε ισάριθμα τροχαία ατυχήματα, δεν υπέστησαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
Troxaio15_1Στην πρώτη περίπτωση ένας ηλικιωμένος οδηγός που εκινείτο στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας,  στο ύψος του Καλλικώμου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του μιας «κλούβας» και πέρασε από το δρόμο στα… χωράφια. Ήταν τυχερός που δεν έπαθε τίποτα και βγήκε αλώβητος από το όχημα.
Περισσότερη τύχη είχε όμως ένας νεαρός οδηγός αυτοκινήτου, όταν κινούμενος από τον Πύργο προς την Σπιάντζα, μετά το γήπεδο της ΕΠΣ Ηλείας, έχασε τον έλεγχο βγήκε από το δρόμο και κατέληξε ανάποδα μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι που είχε νερό.
Ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες δεν τραυματίστηκε, στάθηκε ψύχραιμος και κατάφερε να βγει μόνος του από το αυτοκίνητό του ένα FIAT Punto, από το πίσω παράθυρο, πριν προλάβουν περίοικοι και πυροσβέστες που πέρασαν από το σημείο να τον βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...