Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πύργος: 13χρονος με . . . ροπή στην παρανομία


anilikoiΈνας 13χρονος ΡΟΜΑ φέρεται να είναι ο δράστης μιας σειράς κλοπών δικύκλων στην περιοχή του Πύργου τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα πληροφορίες του ilialive.gr, ο 13χρονος εντοπίστηκε
και μετά από καταδίωξη συνελήφθη, ενώ ένας ομόφυλός του που ήταν μαζί κατάφερε να διαφύγει.

Ο 13χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή «Καβασιλάκια» του Πύργου να επιβαίνει σε ένα «παπάκι» το οποίο είχε κλαπεί νωρίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες στον Πύργο. Μόλις αντιλήφθησαν τους αστυνομικούς οι δύο δράστες πέταξαν στην άκρη του δρόμου το μηχανάκι και τράπηκαν σε φυγή.
Ο οδηγός του δικύκλου πήδηξε μέσα σε αποστραγγιστικό αυλάκι με πυκνή βλάστηση και κατάφερε να ξεφύγει. Όμως ο 13χρονος δεν κατάφερε να αποφύγει τους αστυνομικούς.
Στο ίδιο σημείο το πρωί της Δευτέρας είχε εντοπιστεί και άλλο κλεμμένο μηχανάκι, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως και τα δύο οχήματα είχαν παραβιαστεί με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα στο μηχανάκι που επέβαινε και ο 13χρονος βρέθηκε ένα κατσαβίδι μήκους 36 εκατοστών που εκτιμάται πως χρησιμοποιήθηκε για να παραβιαστούν τα δύο μηχανάκια.
Ο ανήλικος δράστης παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στην κλοπή του δικύκλου στο οποίο επέβαινε, όχι όμως και σε αυτό που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην ίδια περιοχή. Ο 13χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για διακεκριμένες κλοπές και σε βάρος του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...