Κυλλήνη: Αναλαμβάνουν δράση για την προστασία τους οι κάτοικοι


karampinaΤα απανωτά κρούσματα ληστειών στην περιοχή της Κυλλήνης και του Κάστρου, θορύβησαν τους κατοίκους που αναλαμβάνουν δράση. Το ερχόμενο Σάββατο στις εφτά το απόγευμα
επιχειρηματίες και κάτοικοι θα συγκεντρωθούν στο Αρχονταρίκι με μοναδικό θέμα προς συζήτηση τους τρόπους προστασίας των οικογενειών και των περιουσιών τους από τους ληστές.
Σύμφωνα με όσα λένε κάτοικοι της περιοχής στις σκέψεις τους είναι να ξεκινήσουν περιπολίες τις βραδινές ώρες,  για να «κόψουν τις ορέξεις των επίδοξων ληστών». Το ποτήρι ξεχείλισε όταν την περασμένη εβδομάδα δύο ληστές μπήκαν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εν ψυχρώ τον ιδιοκτήτη που τους αντιστάθηκε.
Μερικές ημέρες νωρίτερα άγνωστοι είχαν αφαιρέσει με την απειλή όπλου τις εισπράξεις από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κάτω Παναγιά, ενώ ένα ακόμα κρούσμα ληστείας συνέβη το μεσοδιάστημα σε παντοπωλείο στην περιοχή των Λεχαινών.
 ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ