Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Κόλπο γκρόσο με Βλαχοδήμο!


Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος έκανε και δηλώσεις
Ο Ολυμπιακός έκανε το ιδανικό... ντεμπούτο στις καλοκαιρινές του μετεγγραφές!
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν δικό τους τον παίκτη-αποκάλυψη του ελληνικού πρωταθλήματος, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι κάτοικος λιμανιού για λογαριασμό των Πειραιωτών.
Με άκρα μυστικότητα, οι διοικούντες την ερυθρόλευκη ΠΑΕ έκλεισαν την μετεγγραφή το βράδυ της Τετάρτης και ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Μάλιστα, ο 21χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός έκανε και δηλώσεις στον επίσημο διαδικτυακό τόπο των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι είναι ευτυχισμένος που θα παίξει στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είμαι ευτυχισμένος που θα παίζω στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα. Είναι για εμένα τεράστια τιμή και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις και γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα!"

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...