Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

"Ήμασταν πολύ γενναιόδωροι - Μπορούμε και χωρίς εσάς"


«Η Ευρωζώνη θα μπορούσε ενδεχομένως να αντέξει μια έξοδο της Ελλάδας» υποστηρίζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα Rheinische Post και επισημαίνει ότι η Ευρωζώνη είναι σήμερα πιο ανθεκτική από ό,τι πριν από δύο χρόνια.


«Τα τελευταία δύο χρόνια μάθαμε πολλά και εγκαταστήσαμε μηχανισμούς προστασίας. Ο κίνδυνος μετάδοσης σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης έχει μειωθεί. Η Ευρωζώνη στο σύνολό της είναι πιο ανθεκτική» δηλώνει ο κ. Σόιμπλε και καλεί για μία ακόμη φορά την Ελλάδα να υλοποιήσει τις διεθνείς δεσμεύσεις της.

«Τα κράτη της Ευρώπης και οι ιδιώτες πιστωτές ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωροι προς την Ελλάδα. Κάναμε ό,τι είναι δυνατό. Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει ότι από την πλευρά της πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της. Είναι επικίνδυνο να παραπλανάς τους πολίτες λέγοντάς τους ότι υπάρχει άλλος, πιο εύκολος δρόμος, μέσω του οποίου η Ελλάδα θα μπορούσε να εξυγιανθεί, αποφεύγοντας κάθε σκληρό μέτρο. Αυτό είναι ανοησία» καταλήγει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.
Nooz.gr

1 σχόλιο:

stduce@gmail.com είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΡΜΑΝΕ ΜΙΑΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 6-5-2012 ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΔΩΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...