Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟ ΛΑΔΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΔΑΣ : Λ.Α.Ο.ΣΠΡΟΤΑΣΗ Προς Όλους τους Ηλείους


Για την άμεση δημιουργία εισοδήματος για τους κατοίκους του Ν. Ηλείας με εγκατάσταση φωτοβολταικών στις στέγες σπιτιών και μικρών επιχειρήσεων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Η πρόταση έχει υποβληθεί στους ευρωβουλευτές Νίκη Τζαβέλα και Νικόλαο Σαλαβράκο για να προωθηθεί στα αρμόδια γραφεία της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, από τον Υποψήφιο Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Ν. Ηλείας Άγγελο Λαδά.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ:
Να μετατρέψουμε την μεγάλη ηλιοφάνεια του νομού σε σταθερό μηνιαίο εισόδημα για τους κατοίκους του Ν. Ηλείας. Στηρίζοντας τον νομό μας που έχει πληγεί κοινωνικά και οικονομικά από τις φυσικές καταστροφές. Η κάλυψη του κόστους εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων σε στέγες σπιτιών και μικρών επιχειρήσεων να γίνει από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα ή την ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων με επιτόκιο 1% χωρίς να επιβαρυνθεί ο κάτοικος του Ν. Ηλείας ούτε με ένα ευρώ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ:
Είναι να δημιουργήσουμε για τους κατοίκους του Ν. Ηλείας ένα σταθερό αφορολόγητο μηνιαίο εισόδημα που μπορεί να φτάσει τα 700 ευρώ το μηνά για 25 χρόνια.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ , ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ!
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΔΑΣ
Υποψ. Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Ν. Ηλείας.
ΤΗΛ.6937086357

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...