Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πύργος: Με λίγο κόσμο και η κεντρική προεκλογική ομιλία της Νέας Δημοκρατίας


nd3Ο δήμαρχος Πειραιά και βασικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Μιχαλολιάκος ήταν ο βασικός ομιλητής στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κόμματος στην Ηλεία και στον Πύργο.

nd2
nd1
nd4nd5Από την πλατεία Δικαστηρίων – που πρέπει να σημειώσουμε πως δεν γέμισε από κόσμο – θέλησε να στείλει μήνυμα νίκης της ΝΔ, καλώντας τους πολίτες του Πύργου να δώσουν δυναμικό  παρών στις κάλπες, την Κυριακή.
Τον κ. Μιχαλολιάκο υποδέχθηκαν θερμά οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο νομό, αλλά και πολλά στελέχη της ΝΟΔΕ με πρώτον τον πρόεδρο Γιώργο Χήνο που προσφώνησε και τον δήμαρχο Πειραιά στο βήμα. Μάλιστα μεταξύ άλλων ανέφερε πως «το μήνυμα της ελπίδας που μεταφέρει η ΝΔ με μπροστάρη τον Αντώνη Σαμαρά είναι το πιο κοντινό και το πιο απαραίτητο για όλους τους έλληνες».
nd6Σχολιάζοντας την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας την ερχόμενη εβδομάδα επανέλαβε την τοποθέτηση της ΝΟΔΕ για κατάθεση αιτήματος επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα και του ναού του Επικουρείου Απόλλωνα στην Φιγαλεία.
«Η ΝΔ είναι η «καρδιά» της Ελλάδας. Εγγυάται μια χώρα ισχυρή και αυτοδύναμη» ήταν τα λόγια του Βασίλη Μιχαλολιάκου που αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό της χώρας την επόμενη ημέρα των εκλογών, λέγοντας ακόμα ότι ο λαός του Πύργου «μίλησε», «ψήφισε» και τον εξέλεξε νικητή. Η πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου βρέθηκε στο στόχαστρο του, κατά την ομιλία ενώ έφερε ως παράδειγμα την υπόθεση του Τσοχατζόπουλου για χαρακτηριστικά ως «μετά την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του. Βρίσκεται στον Κορυδαλλό».
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...