Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Λίντζαραν και χτύπησαν ποδηλάτη που μούτζωσε τον Γ. Παπανδρέου - Βίντεο


Παρών στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ήταν και ο κ. Παπανδρέου ο οποίος έγινε πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου.

Μετά το τέλος της προεκλογικής συγκέντρωσης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να μεταβεί μέχρι το κτίριο της Βουλής με τα πόδια, πάντα βέβαια συνοδευόμενος από τους άντρες ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του προς τη Βουλή, οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ τον πλησίαζαν, τον χαιρετούσαν και του έλεγαν καλή επιτυχία για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός με ένα πλατύ χαμόγελο τους ευχαριστούσε για τη στήριξη.




Εκείνη ακριβώς την ώρα, από την απέναντι πλευρά του δρόμου κατέβαινε ένας ποδηλάτης, ο οποίος όταν είδε τον κόσμο να επιδοκιμάζει τον κ. Παπανδρέου, σταμάτησε το ποδήλατο, μούτζωσε τον πρώην πρωθυπουργό και καταφέρθηκε εναντίον των οπαδών του ΠΑΣΟΚ.



Μία μερίδα κόσμου τότε, πλησίασαν τον ποδηλάτη και λίγο έλλειψε να τον λιντζάρουν. Τελικά όμως παρενέβησαν περαστικοί που τον γλίτωσαν και τον φυγάδευσαν τον ένθερμο ποδηλάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...