Σκουροχώρι: Κινδύνεψε να χάσει το χέρι του 32χρονος φούρναρης (video HD)


fournos1Τύχη βουνό είχε ένας 32χρονος στο Σκουροχώρι, όταν εκτελώντας εργασίες καθαρισμού σε μύλο στο φούρνο ιδιοκτησίας του αδερφού του, το μηχάνημα εγκλώβισε το χέρι του.

fournos3
fournos2Το ατύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης και ευτυχώς ο 32χρονος γλίτωσε τα χειρότερα αφού από θαύμα δεν υπέστη κάποιο κάταγμα.
  
Περίπου στις 8,30 το πρωί ο 32χρονος με μια σπάτουλα πήγε να καθαρίσει το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία του ψωμιού στο φούρνο. Αν και συχνά εκτελεί αυτή την εργασία, άγνωστο πως ο κύλινδρος «άρπαξε» τη σπάτουλα και το αριστερό χέρι του νεαρού άντρα και το «μάγκωσε» ανάμεσα στα δύο μέρη του μηχανήματος.

Ο άντρας άρχισε να αιμορραγεί από το χέρι, ενώ έντρομη η μητέρα του κάλεσε σε βοήθεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πολύ γρήγορα έφτασε εκεί εξειδικευμένο συνεργείο με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στα τροχαία ατυχήματα για την κοπή σίδερων. Με πολύ προσοχή για να μην επιδεινωθεί το τραύμα του 32χρονου, έκοψαν τα σίδερα και άνοιξαν κενό ανάμεσα στους δύο κυλίνδρους, για να βγάλουν το χέρι του.

Με λεπτές κινήσεις πυροσβέστες και άνδρες το ΕΚΑΒ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου. Μετά την εκτίμηση των ορθοπεδικών και των χειρουργών ο 32χρονος υπεβλήθη σε επέμβαση και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα παρά την πίεση που δέχθηκε στον κύλινδρο το χέρι του και έτσι πιθανότατα την Παρασκευή να λάβει εξιτήριο.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ