Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ηλεία: "Εκρηκτικός" συνδυασμός ζέστης και υγρασίας το επόμενο πενθήμερο


5441Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία, όπως γράψαμε στην χθεσινή πρόγνωση, με τον υδράργυρο τοπικά να φτάνει τους 38 στις αρχές της νέας εβδομάδας. Σύμφωνα με τα προγνωστικά
στοιχεία, η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνοδευτεί από αυξημένα ποσοστά υγρασίας, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα και έντονη αίσθηση ζέστης.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 7 Ιουλίου, η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 με 34, τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Την Κυριακή 8/7, θα ανέλθει στους 34 με 35, τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 36 με 37 βαθμούς. Έντονο αίσθημα δυσφορίας λόγω αυξημένων ποσοστών υγρασίας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι- βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Δευτέρα 9/7 ο υδράργυρος περιμένουμε να ανέλθει στους 36 με 37, τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 38. Έντονο αίσθημα δυσφορίας λόγω αυξημένων ποσοστών υγρασίας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι- βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Τρίτη 10/7 και την Τετάρτη 11/7, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες στους 35 με 36, τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 37 βαθμούς Κελσίου. Και πάλι έντονο θα είναι το αίσθημα δυσφορίας λόγω αυξημένων ποσοστών υγρασίας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι- βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Παρακολουθούμε την όλη εξέλιξη της θερμής αυτής εισβολής και θα σας ενημερώνουμε με νεότερα στοιχεία.

Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...