Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Με "Πέρσες" τη Δευτέρα στο Κάστρο Χλεμούτσι


perses_aixmiΤο 1ο Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Το βράδυ της Δευτέρας στο μοναδικό χώρο
του κάστρου Χλεμούτσι, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου Αιχμή, παρουσιάζει την παράσταση Πέρσες του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολαίδη και μετάφραση του Κώστα Πολιτόπουλου.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο σκηνοθέτης  Γιάννης Νικολαίδης, «ο Αισχύλος αναφέρει σε χορικό των  «Περσών» ότι.. οι Έλληνες στον πόλεμο ποτέ δεν κάνουν πίσω, σώμα με σώμα πολεμούν με δόρατα κι ασπίδες..!». Τα σκηνικά έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Αγγελάκης, τα κοστούμια είναι της Όλγας Σχοινά ενώ τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Γλυνιαδάκης και πρωταγωνιστούν οι γνωστοί ηθοποιοί Φωτεινή Φιλοσόφου στο ρόλο της Άτοσσας και Ζαχαρίας Ρόχας και οι Γιάννης Νικολαϊδης, Κώστας Λάσκος, Γιώργος Γεωργίου, Χρήστος Κανέλλης, Μανώλης Σκιαδάς, Βασίλης Ασημακόπουλος και Γιώργος Χουσάκος.

Η παράσταση ξεκινά στις εννέα το βράδυ. Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 10 ευρώ και η διάθεση Εισιτηρίων γίνεται στα Δημοτικά Καταστήματα (Ανδραβίδας, Βάρδας, Κυλλήνης & Λεχαινών). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26233-60858 – 26233-60816. Στο ταμείο της εκδήλωσης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ φοιτητικό και 15 ευρώ κανονικό.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...