Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Κατάκολο: Οι καλοκαιρινές μηνύσεις της παραλίας

clubΤο καλοκαίρι είναι για τα καλά εδώ… για τα καλά εδώ είναι και τα φαινόμενά του. Το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Κατακόλου, ξεκίνησε το «τροπάρι»
των μηνύσεων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Μια παλιά «κακή» συνήθεια που μπορεί να ταλαιπωρεί τους «αυτοφοράκιδες» κάθε ξημέρωμα Κυριακής, όμως προκαλεί και αλγεινή εντύπωση στους θαμώνες που θέλουν να απολαύσουν ήρεμα το ποτό τους και να διασκεδάσουν, χωρίς να βρίσκεται η Αστυνομία στην πόρτα.

Έτσι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής «έπεσαν» οι πρώτες μηνύσεις για λειτουργία καταστημάτων άνευ αδείας… πάντα κατόπιν σχετικής καταγγελίας. Για να δούμε αν αυτή τη φορά συμβεί το ίδιο και το «τροπάρι» συνεχιστεί.

Γιατί αν υπάρξει συνέχεια και οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρήσουν σε σφραγίσεις καταστημάτων, τον Αύγουστο θα πρέπει να μετακομίσουν οι θαμώνες για να πιουν το ποτό τους σε άλλες περιοχές.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...