Σοκ στο Χειμαδιό: 72χρονη έπεσε από στέγη και σκοτώθηκε (video)


xeimadio1Την τελευταία της πνοή άφησε στο νοσοκομείο του Πύργου λίγο μετά τη 1:30 μια 72χρονη από το Χειμαδιό, καθώς υπέκυψε στα τραύματά της μετά από πτώση που είχε από τη στέγη του σπιτιού της.
xeimadio2xeimadio3Η άτυχη γυναίκα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έπεσε από τη στέγη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συγγενών της, που άμεσα με το αυτοκίνητό τους την μετέφεραν στο νοσοκομείο Πύργου όπου υπέκυψε.

Την ώρα που για άγνωστό λόγο η 72χρονη βρέθηκε στα κεραμίδια από το χαγιάτι του μπαλκονιού, είχαν μόλις φτάσει ο γιος της με τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Η εγγονή της είδε την 72χρονη στη στέγη και φώναξε τον πατέρα της, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει αφού η ηλικιωμένη έπεσε εκείνη τη στιγμή από ύψος πέντε μέτρων.

Συγκλονισμένη η αδερφή της 72χρονης, αλλά και γειτόνισσές της που έφτασαν στο σημείο δεν ήξεραν τι να πούν για το ατύχημα αυτό, παρά μόνο περιέγραψαν στο ilialive.gr τι συνέβη εκείνη την ώρα.
 
 
ilialive.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ