Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Δεν έρχεται...τούμπα η πρόκριση – Άνετη νίκη του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ


Χωρίς να ιδρώσει ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Μπνέι Γιεχούντα στο “Ραμάτ Γκαν” και πρέπει να σκέφτεται ήδη την κλήρωση για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Γεωργιάδης και Αθανασιάδης τα γκολ του “δικεφάλου του βορρά”, ο οποίος κινδύνεψε μόνο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Το LIVE του αγώνα

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπνέι Γιεχούντα μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει, ωστόσο ο Γλύκος αντέδρασε άψογα στο σουτ του Γκαλβάν στο 55ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με την ωραία ατομική προσπάθεια του Γεωργιάδη στο 62΄. Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμα καλύτερος και δέκα λεπτά αργότερα μετά την εξαιρετικά συνεργασία των Πέλκα και Ρομπέρ ο Αθανασιάδης από κοντά έγραψε το τελικό 2-0.

Με αυτό το σκορ ο “δικέφαλος του βορρά” ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ όπου περιμένει την κλήρωση της επόμενης Παρασκευής για να μάθει τον αντίπαλο του.

ΜΠΝΕΪ ΓΙΕΧΟΥΝΤΑ: Εγιενούγκμπα, Μόρι, Γκαλ, Αζούζ, Εντρι, Ιβασκεβίτσιους, Ναούμ (67’ Αγκάγεφ), Γκαλβάν (Λεβί), Εντλόβου, Μενάσε (46’ Αμπού Ζαίντ), Μαρίνκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Γεωργιάδης (82’ Σαλπιγγίδης), Λάζαρ (75’ Κάτσε), Γκαρσία, Ρομπέρ, Γιάννου (71’ Πέλκας), Αθανασιάδης. 
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...